Website stappenplan

1. Vrijblijvend gesprek en offerte
In een vrijblijvend gesprek worden uw wensen geïnventariseerd en het doel van website bepaald. Vervolgens worden de mogelijkheden op een rij gezet en mogelijkheden besproken. Een offerte heeft u binnen enkele werkdagen.

2. Overeenkomst
Indien de offerte en het gesprek een goede basis zijn, dan wordt er een overeenkomst opgesteld. Nu wordt er een grafische ontwerp gemaakt, gebaseerd op uw huisstijl en de gegeven informatie.

3. Grafische lay-out en technisch ontwerp
Met uw opmerkingen op de voorgestelde grafische ontwerpen, wordt het eindontwerp gemaakt. Nu wordt er een basis website gemaakt.

4. Realisatie website
Na goedkeuring van de basis website wordt de daadwerkelijke opbouw van de website gemaakt. Afhankelijk van uw keuze worden de door u geleverde teksten en afbeeldingen ingebouwd. Heeft u voor het CMS-pakket gekozen dan bouw ik dit pakket voor u en richt het in, zodat u daarna zelf aan de slag kunt gaan met het bijhouden en vullen van de site.

U heeft maar een klein beetje extra kennis nodig om dit zelf te kunnen en een uitleg met begeleiding hoort er ook bij.

5. Oplevering Zodra de website af is, wordt alles online op een afgeschermd gedeelte geplaatst en begint de testfase. Er kan nu beoordeeld worden of alles technisch in orde is en dat u de aangeboden informatie goed kan vinden. U kent immers uw doelgroep het best.

Als u tevreden bent over het behaalde resultaat, kan de website op uw domeinnaam geplaatst worden.

6. Onderhoud
Gedurende de eerste 6 maanden worden kleine wijzigingen geheel kosteloos aangepast. Daarna kunt u een onderhoudscontract nemen. Bij een onderhoudscontract worden wijzigingen die u doorstuurt, zoveel mogelijk dezelfde werkweek aangepast. Voor grote wijzigingen overleg ik een inschatting van de werkzaamheden en dus de kosten hiervan.

Zoekmachine optimalisatie

De websites die ik maak zijn standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines. Bij een onderhoudsabonnement is dit ook inbegrepen.

Hosting en domeinnaam

Afhankelijk van de benodigde ruimte en het dataverkeer en indien gewenst, wordt samen met u de domeinnaam geregistreerd en serverruimte gehuurd.